Rovira ha etzibat que tots els partits que s’autoanomenen demòcrates han de donar suport a una eina com el referèndum i ha recriminat als comuns que “ells són part de la solució del problema que hi ha”.  Lamenta que el relat de la formació de Colau sobre la manca de garanties del referèndum “té com a efecte aplanar el terreny a l’Estat per frenar l’exercici de votar”, ha conclòs.

Els cupaires han demanat a l’alcaldessa, Ada Colau, que “la ciutat posi totes les condicions necessàries perquè el referèndum es dugui a terme amb total normalitat”. A la llista de requeriments també han sol·licitat que el número d’atenció ciutadana, el 010, ofereixi informació sobre l’1-O i que la televisió municipal, betevé, i els espais de barri serveixin per promoure el debat sobre el referèndum.

Eulàlia Reguant s’estrena com a regidora

A la compareixença davant dels mitjans de comunicació a l’Ajuntament també ha parlat Eulàlia Reguant, que s’ha estrenat en el paper de regidora al consistori. Reguant prendrà possessió del càrrec aquest divendres abans del ple municipal, però assumirà la tasca diària de regidora fins a l’octubre, una vegada hagi passat l’1-O.