La macrooperació policial del 20 de setembre contra diversos organismes de la Generalitat també va incloure una intervenció a la seu de la CUP nacional, al carrer de Casp. Agents del Cos Nacional de Policia van escorcollar un cotxe i en van requisar material de campanya pel referèndum. Ara la CUP ho ha denunciat a la justícia.

En la denúncia presentada al jutjat de guàrdia, la CUP denuncia presumptes delictes contra la inviolabilitat domiciliària, el dret a la intimitat i per coaccions greus. Argumenten que en cap moment del dia els agents no van presentar cap ordre judicial, i que “el setge policial es va allargar durant sis hores sense cap mena d’explicació ni de justificació”.

A banda, denuncien que la Policia els va requisar material. Qualifiquen la intervenció “d’atac a la llibertat política quan es vol accedir a un local d’una organització política amb o sense ordre judicial per part d’un cos policial. Les organitzacions polítiques són actors especialment blindats en un sistema democràtic”.