L’equipament sociosanitari serà el centre de referència per als districtes de Sants-Montjuïc, les Corts, Sarrià – Sant Gervasi i l’Esquerra de l’Eixample. Estarà destinat a pacients crònics, amb necessitat de rehabilitació, subaguts, pal·liatius i de llarga estada. El centre complementarà el CAP Bordeta-Magòria que hi ha al costat, que va obrir el 2014.

A més, la Generalitat preveu fer a la zona un CUAP perquè els veïns de Sants no s’hagin de desplaçar al de Manso. Encara en l’àmbit de la Salut, l’Ajuntament vol ubicar a la Magòria un centre d’atenció a la infància i adolescència i un centre de serveis socials per atendre la dependència. També vol obrir un centre d’ingrés per a persones amb problemes d’addicció a les drogues.

150 habitatges dotacionals

El solar de la Magòria reserva 14.000 metres quadrats per a habitatge dotacional per a gent gran i de lloguer social. Seran en total 150 pisos. Es dona el cas que d’aquesta tipologia no s’ha fet cap promoció en els terrenys contigus de Can Batlló. A l’antic recinte fabril hi ha projectades set promocions, de les quals n’hi ha una d’acabada, una en construcció, dues més en procés d’adjudicació i tres pendents de desenvolupar.

Espai per a l’antic camp de futbol Magòria

La transformació d’aquest espai permetrà recuperar l’antic camp de futbol de la Magòria, una vella reivindicació de les entitats esportives de Sants. També hi haurà altres instal·lacions esportives que es concretaran amb les entitats del districte. En total hi haurà uns 11.200 metres quadrats de sol esportiu. A més, es conservarà l’hort i el jardí del Casal Cívic Magòria, i s’urbanitzaran més de 5.000 metres quadrats de zona verda.