El Grup Municipal de Ciutadans també ha reaccionat al cas d’espionatge que ha afectat regidors independentistes a l’Ajuntament de Barcelona i, en especial, als darrers retrets entre Ernest Maragall (ERC) i l’alcaldessa, Ada Colau. Des de Cs, el portaveu de la formació taronja, Paco Sierra, ha convidat els afectats pel Barcelonagate a “resoldre-ho als tribunals, si creuen que se’ls han vulnerat drets”, alhora que ha lamentat que se’n faci una baralla política.

Que no aprofitin, des de l’oportunisme, qualsevol excusa per atacar Espanya i les seves institucions. Que no s’esquincin les vestidures
Paco Sierra, portaveu del Grup Municipal de Ciutadans

Sierra també ha rebutjat la proposta de Junts de celebrar un plenari extraordinari aquest maig per debatre sobre el Barcelonagate: “El ple extraordinari ja se’l van ventilar el mes passat”. A més, el portaveu taronja ha recordat que ell i altres personalitats de l’esfera constitucionalista (com l’aleshores presidenta de Cs a Barcelona, Carina Mejías) també “van ser espiats pels Mossos d’Esquadra” l’any 2017.

“Aquella actuació sí que era il·legal, l’actuació d’Espanya és legítima i està autoritzada pels jutges“, ha dit. Sierra també ha reblat que “en aquell moment no es va fer cap ple ni ningú es va esquinçar les vestidures”.