Cristina Fallaràs

Barcelona en Comú ha anunciat els noms que tancaran la llista d’Ada Colau a les eleccions municipals del 2019. La periodista Cristina Fallarás, l’actriu Vicky Peña, el músic Quico Pi de la Serra i l’activista antifranquista Maria Salvo ocuparan les posicions del 38 al 41 de la candidatura. En un tuit, la candidata a la reelecció, Ada Colau, ha agraït el suport de “persones que representen la Barcelona valenta, que obre camí amb talent”.

Maria Salvo i Quico Pi de la Serra ja van tancar la llista a les eleccions municipals del 2015, juntament amb l’historiador Josep Fontana, que va morir l’agost de l’any passat.

Jordi Rabassa, en el lloc de Gala Pin

Jordi Rabassa Gala Pin

Després de les baixes de Gala Pin i Mercedes Vidal a la llista, els comuns ja han refet els primers llocs de la candidatura que han quedat vacants. Jordi Rabassa, conseller del districte de Ciutat Vella, serà el número vuit de la llista, en substitució de Gala Pin. Fonts de BComú expliquen que Rabassa és “el relleu natural” de la regidora perquè ha treballat amb ella aquest mandat i coneix el districte.