Joaquim Forn, portaveu del Grup Municipal Demòcrata, ha explicat que han presentat una moció d’urgència per demanar la reprovació de Mercedes Vidal. A més, ha criticat la gestió del govern municipal perquè diu que “continua desaparegut”.

La presidenta del Grup Municipal de Ciutadans, Carina Mejías, ha assegurat que Vidal és “incapaç” de solucionar el conflicte actual i ha afegit: “Digui-li com vulgui: la dimissió o que la canviïn, però és evident que ella s’ha mostrat absolutament incapaç de solucionar aquest problema”. Mejías ha lamentat que el president del Grup Municipal d’Esquerra Republicana, Alfred Bosch, no demani la dimissió de la consellera de Treball, Dolors Bassa. Ha destacat que en aquest conflicte “les responsabilitats són compartides”. Precisament, aquest diumenge el Grup Municipal d’Esquerra Republicana també va justificar la “ineficiència i incapacitat” de Vidal per demanar-ne la dimissió. En aquest cas, els republicans creuen que l’alcaldessa, Ada Colau, s’hauria de posar al capdavant de la negociació.

Des de la CUP Capgirem Barcelona, María José Lecha ha assegurat que les demandes dels treballadors són assumibles i que calen mesures concretes i valentes i ha afegit que “la gestió de Mercedes Vidal és nefasta”.