Joan Coscubiela ha anat avui fins a Capellades en el mateix minibús que els periodistes per reunir-se amb el primer dels dos comitès d'empresa d'indústries catalanes que ha visitat aquest matí. El candidat ecosocialista s'ofereix com a veu política del món del treball. JOAN COSCUBIELA, candidat d'ICV-EUiA "Jo crec que puc fer bé aquesta funció de portaveu dels interessos dels treballadors i treballadores, canalitzat lògicament a través de les seves organitzacions sindicals." De fet, un miler de sindicalistes han signat un manifest de suport a la candidatura i molts d'ells participen aquest vespre en un míting al Casino l'Aliança del Poblenou. Coscubiela ha rebut el suport d'Antonio Gutiérrez, exsecretari general de Comissions Obreres, que durant la darrera legislatura ha estat diputat del PSOE.

Un miler de sindicalistes de diverses empreses i territoris, tots de CCOO, han signat el manifest per una sortida justa de la crisi que dóna suport a les candidatures d’ICV-EUiA que encapçala Joan Coscubiela.

Aquest dimecres, el candidat s’ha reunit amb els comitès d’empresa de Yamaha, a Palau-solità i Plegamans, i de Schneider Electric, a Capellades. Coscubiela ha aprofitat per reclamar una política industrial que acompanyi les empreses que innoven i exporten, davant de l’economia especulativa que durant els darrers anys ha descapitalitzat moltes d’aquestes companyies.