CELESTINO CORBACHO, ministre de Treball "Yo creo que eso siempre es positivo. Es positivo para Catalunya y, en la medida en que los agentes sociales en Catalunya sean capaces de llegar a acuerdos, creo que eso no es que obligue, pero es una referencia a tener en cuenta. Espero que del encuentro de mañana salgan acuerdos, consensos, y sobre todo deseo de sumar esfuerzos para salir todos de la crisis económica

El ministre de Treball ha assistit aquest matí a la inauguració del Fòrum de Diàleg Social Euromediterrani, un acte al qual també ha assistit el president de la Generalitat, José Montilla. Aquest nou fòrum s’emmarca dins les activitats relacionades amb la Unió per la Mediterrània i, en concret, debat sobre ocupació juvenil. Tant el president Montilla com Celestino Corbacho han coincidit a dir que Europa ha d’unir esforços per generar més ocupació.

Celestino Corbacho també ha fet referència a la cimera anticrisi que se celebrarà demà a Barcelona entre el Govern, els partits polítics i els agents socials. Corbacho ha afirmat que a Catalunya hi ha un bon clima d’acord social i confia que s’arribi a acords que serveixin d’exemple per a la resta d’Espanya.