GIANFRANCO PANI, AICEC-ADICAE "És una mostra més, i ja n'hem tingut bastants, del menyspreu cap als drets dels ciutadans, de la societat espanyola, que en quatre anys de crisi no han rebut per part del govern cap suport als seus greus problemes." TONI BARBERÀ, Dempeus per la Salut Pública "Exigim votar, tenim dret a votar, no ens poden fer callar, no ens poden ignorar, i no ho faran."

La manifestació, sota el lema “Contra la Reforma #jovullvotar, sortirà de la plaça d’Urquinaona a les 18.30 h i baixarà per la via Laietana fins al Pla de Palau, on es llegirà el manifest. A la mateixa hora es faran manifestacions a Madrid i en altres capitals de província.

135.000 signatures per al referèndum

La reforma accelerada de la Constitució també ha trobat força oposició entre la gent que en parla a Internet. A partir d’una iniciativa del professor de la UPF Vicenç Navarro, en una setmana s’han recollit unes 135.000 signatures a través de la plataforma web Actuable per demanar la celebració d’un referèndum per modificar la Constitució.

L’objectiu és fer pressió perquè almenys un 10% de diputats o senadors exigeixin que la reforma se sotmeti a una consulta popular. El manifest subscrit per aquests milers de persones considera que la modificació és cabdal i cal que es doni veu a la ciutadania abans d’aprovar-la.