Xavier Trias, president del Grup Municipal de CiU "Davant d'un govern que no fa la feina que hauria de fer i que anem d'embolic en embolic, estem convençuts que hem de ser una alternativa, Convergència ha de demostrar que som una gran alternativa i que som capaços de canviar les coses a la ciutat de Barcelona."

La convenció municipalista de CDC ha reunit unes 150 persones, entre regidors, consellers municipals, militants i simpatitzants que han debatut i han plantejat les seves propostes d’alternativa al govern municipal d’Ada Colau. Els camps en els quals s’ha estructurat la convenció han estat la seguretat, la qualitat de vida, les infraestructures o el comerç.

El president del Grup Municipal de CiU, Xavier Trias, ha criticat la gestió de Barcelona en Comú i afirma que Convergència pot ser l’alternativa. En aquest sentit, Trias ha assegurat que “estem convençuts que hem de ser una alternativa, Convergència ha de demostrar que som una gran alternativa i que som capaços de canviar les coses a la ciutat de Barcelona.”