El primer tinent alcalde, Gerardo Pisarello, ha anunciat que es presentarà una moció d’urgència al ple de divendres arran de les reaccions d’alguns polítics, en relació amb l’atac d’un grup d’ultradreta contra la placa sobre la repressió franquista. El faristol es va col·locar dimarts davant de la comissaria de la Policia Nacional de la via Laietana i va aparèixer cremat tres dies després.

Concentració per condemnar l’atac

Aquest dijous a la tarda una cinquantena de persones s’han concentrat davant la comissaria de la policia espanyola que hi ha a la via Laietana per condemnar l’atac. Hi han assistit diversos representants del govern municipal. En aquest entorn, Gerardo Pisarello ha explicat que l’objectiu de la moció que es presentarà divendres és “reprovar tots els polítics que estan banalitzant el que va representar la repressió franquista”. El consistori demanarà també que “es practiqui la memòria democràtica a la ciutat”, i que es compleixi amb l’acord perquè la comissaria de la via Laietana esdevingui un espai de memòria democràtica.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Segueix el ple municipal. En directe” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/ple-municipal-marc-2019/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]