Coincidint aquest dijous amb la resolució del Tribunal Constitucional sobre la Llei d’educació de Catalunya, la número dos de la llista d’En Comú Podem, Aina Vidal, ha celebrat que el TC “avali” el règim lingüístic de la LEC. Vidal diu que la seva formació seguirà implicada en el “blindatge de la immersió lingüística”, que és una qüestió “fonamental” per a Catalunya i “un ascensor social”.

Sobre els articles de la LEC que el TC ha anul·lat, Vidal no n’ha volgut parlar perquè, ha dit, encara els falta estudiar la sentència a fons.

La número dos dels comuns a les eleccions generals ha fet aquestes declaracions en un acte sobre joves i universitat en què també hi han participat la presidenta parlamentària, Jéssica Albiach, i l’eurodiputat Ernest Urtasun. Aquest darrer ha assegurat que si acaben governant faran que el català sigui llengua oficial al Parlament Europeu.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]