Amb un acte des de l’Hospital Clínic de Barcelona, En Comú Podem ha donat el tret de sortida a la campanya electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya. La candidata dels comuns, Jéssica Albiach, ha defensat “un govern d’esquerres” com alternativa a seguir “amb el desgavell de JxC i ERC i amb un país en decadència”.

Segons Albiach, “l’alternativa al desgovern actual passa perquè En Comú Podem estigui al govern”. Són la garantia, ha dit, “d’un nou contracte social a Catalunya” i que el futur govern “prioritzi una ocupació digna i estable i una sanitat pública i de qualitat, planti cara als poderosos, aposti pel diàleg i blindi l’estat del benestar”.

Colau vol que les esquerres es posin d’acord

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha obert l’acte d’inici de campanya d’En Comú Podem. Ha defensat “un canvi urgent” al govern de la Generalitat “que passa perquè les esquerres ens posem d’acord com s’està fent a l’Ajuntament de Barcelona i al govern de l’estat”. Colau ha criticat al govern actual format per “dos partits que es barallen i que no resolen les qüestions del dia a dia”.

Una campanya 100 % telemàtica

La compareixença ha començat a les 17 hores i s’ha fet en format virtual. Els afiliats han pogut seguir-la des del portal web del partit. De fet, els comuns faran telemàticament i sense públic tots els actes de la campanya electoral. Colau ha assegurat que ho fan així “per respecte als professionals sanitaris que treballen en primera línia”.