Els membres del Comitè d’Ètica de l’Ajuntament ja han començat a treballar després d’haver superat l’avaluació que els van fer grups municipals i Consell Assessor del consistori.

El Comitè d’Ètica, format per cinc vocals i dos suplents, s’encarrega de fer complir el codi ètic i de conducta municipal a 480 treballadors de l’Ajuntament. Entre d’altres mesures, el document prohibeix les “portes giratòries” o bé acceptar regals de més de 50 €, tot i que no evita el nomenament de familiars en els coneguts com a càrrecs de confiança.

Membres del Comitè d’Ètica: Joan Josep Moreso, Teresa Freixes, Robert Rubio, Norbert Bilbeny i Dolors Feliu. Les dues persones suplents són Magda Oranich i Antoni Bosch.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Què diu el Codi ètic i de conducta de l’Ajuntament?” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/codi-etic-ajuntament-no-evita-nomenament-familiars/|||” css=”.vc_custom_1540210391676{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Canvis en el Consell Assessor

D’altra banda, el Consell Assessor de l’Ajuntament ha substituït quatre dels membres per Laia Bonet, Karma Peiró, Arcadi Oliveres i Eulàlia Pascual. Cap dels membres del consell rep remuneració per la seva tasca consultiva al consistori.