El primer tinent d’alcalde i líder del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, ha compartit a les xarxes socials dues fotografies amb l’exalcalde Xavier Trias. A tots dos se’ls veu conversant i passejant pel barri Gòtic després del dinar que van mantenir aquest dimecres, segons han explicat fonts socialistes. En una piulada a Twitter, Collboni detalla que amb Trias i els altres exalcaldes comparteix “idees i reflexions sobre el futur de la ciutat”.

“Una picada d’ullet pública”

En una roda de premsa, Collboni ha explicat aquest dijous que manté una molt bona relació amb Trias (que va ser alcalde per CiU entre el 2011 i el 2015) malgrat les diferències ideològiques. Amb els exalcaldes socialistes Narcís Serra, Joan Clos i Jordi Hereu hi manté converses amb més regularitat. “Es tracta d’aprendre dels que tenen més experiència”, ha afegit el líder socialista, que ha descrit els exalcaldes com “un tresor que té la ciutat”.

De la trobada no se n’ha de fer cap lectura política, insisteixen fonts socialistes i també el mateix Collboni, que ha descrit la piulada amb les fotos com “una picada d’ullet pública”. Des de l’entorn de l’exalcalde Trias apunten que va ser “una trobada d’amics”.