JAUME COLLBONI, candidat a les primàries del PSC "Amics i amigues, hem d'estar orgullosos de la feina que hem fet els socialistes durant 30 anys en aquesta ciutat. Si no estem orgullosos i no reivindiquem la feina que han fet els alcaldes des de Narcís Serra fins a Jordi Hereu per a aquesta ciutat, com voleu que ens cregui ningú que ho podem tornar a fer? Sí ho podem tornar a fer! Sí ho hem fet!"

Collboni ha convidat totes les persones progressistes de la ciutat a votar aquest dissabte a les primàries del PSC i ha demanat alliberar les forces vives barcelonines “que volen tornar a viure de nou en una ciutat igualitària, oberta i valenta”. El candidat ha elogiat el funcionament de les primàries, de les quals ha dit que són un èxit per posar fi a la vella política: “les primàries demostren que els lideratges necessiten una nova legitimitat”.

Aposta per Iniciativa

El candidat ha reiterat el compromís a l’hora de reconstruir una alternativa d’esquerres a la ciutat amb els ecosocialistes: “Iniciativa i no Convergència són els nostres aliats naturals”, ha dit; tot i això, creu que l’alternativa d’esquerres no és possible a Barcelona si el PSC no es recupera. “Vull que el 2015 renovem el pacte de Barcelona amb els seus ciutadans i que esdevinguem una ciutat líder capaç d’enfrontar-se als reptes de futur”, ha dit.

La candidatura de Collboni ha recollit més de 3.100 suports durant la campanya i el període de recollida d’avals.