JAUME COLLBONI, president de la Federació de Barcelona del PSC "Sempre hi ha possibilitat de sortir. Jo sóc un gran partidari de l'estabilitat dels governs, de fer governables les ciutats i aquesta ciutat ja fa massa temps que té un govern en precari. I dels pressupostos se n'ha de poder parlar."

El president de la Federació de Barcelona del PSC, Jaume Collboni, ha rebaixat el to que va exhibir dissabte en el primer acte de precampanya de cara a les eleccions municipals, en què va trencar la negociació del pressupost amb el govern de Xavier Trias i va assegurar que estava “en via morta”.

Aquest dimarts, en un esmorzar informatiu, Collboni ha obert la porta a reprendre la negociació i ha assegurat que “sempre es pot sortir” de la via morta. Tot i així l’alcaldable del PSC segueix condicionant l’abstenció del seu partit als comptes de l’any que ve a la rebaixa de les tarifes del transport públic.

De fet, Collboni ha assegurat que “avui no hi hauria congelació de tarifes si el Grup Municipal del PSC no ho hagués posat com a condició per aprovar els pressupostos”. L’alcaldable socialista veu amb bons ulls la congelació, anunciada la setmana passada pel conseller de Territori i Sostenibilitat, però considera que és del tot “insuficient”.

Tot i això ha proposat a Xavier Trias seguir parlant dels pressupostos perquè dels comptes, ha dit, “se n’ha de poder parlar”.