Jaume Collboni i Ada Colau al ple

L’alcaldessa, Ada Colau, no assistirà aquest dijous al ple ordinari de juny a l’Ajuntament de Barcelona perquè té covid. Segons fonts municipals, l’alcaldessa té símptomes lleus i, per això, no intervindrà a la sessió, tot i que la seguirà telemàticament des de casa. La presidència del plenari recaurà en el primer tinent d’alcalde, el socialista Jaume Collboni, que normalment seu en una de les bancades de la sala de plens.

La imatge de Collboni presidint el plenari serà una novetat, tenint en compte que en cap altra ocasió durant la pandèmia Colau no va haver de ser substituïda. Si en alguns moments l’alcaldessa no és a la sala de plens, la solen rellevar les tinentes d’alcalde Janet Sanz (BComú) i Laia Bonet (PSC), que també seuen a la presidència. Sanz, però, està pendent de test i, en funció del resultat, intervindrà de forma telemàtica o presencial, ja que no té símptomes, segons fonts municipals.

El ple ordinari de juny es farà aquest dijous a les 10 h i, com totes les sessions, es podrà seguir en directe per betevé, a través de la TDT, el web i la ràdio al 91.0 de l’FM.