JAUME COLLBONI, alcaldable socialista per Barcelona "El que s'ha de fer és limitar el creixement de més hotels i afavorir l'ús residencial de molts d'aquests barris i, afavorir que es quedi a viure i faci un ús ciutadà de l'espai. Sinó, el risc és convertir molts barris de la ciutat en parcs temàtics." "En el cas de la Barceloneta és realment insostenible poder viure amb tranquil·litat quan hi ha gent que fa servir la ciutat om si fos una sala de festes o un hotel. Per això demanem que la regidora del districte de Ciutat Vella doni la cara. Si no fa això nosaltres demanarem la dimissió de la senyora Homs."

L’alcaldable socialista per Barcelona, Jaume Collboni, creu que s’ha arribat al punt del col·lapse amb el risc que l’allotjament turístic es converteixi en un parc temàtic. El socialista ha lamentat que la resposta als problemes turístics de la ciutat sigui intentar atreure més visitants. Ha destacat que no pot ser que la prioritat sigui passar de set a 10 milions de turistes, i ha afegit que cal canviar el model per centrar-se en els veïns que hi viuen.

A la visita d’obres a l’avinguda Diagonal, que ha fet aquest dimecres, Collboni ha demanat la compareixença immediata de la regidora del districte de Ciutat Vella, Mercè Homs i ha assegurat que si no ho fa en demanarà la dimissió.