El candidat del PSC a l’alcaldia, Jaume Collboni, ha dit que a les eleccions municipals del 26 de maig s’haurà de triar entre “més procés o més Barcelona, més inestabilitat o un bon govern socialista”. Després de la victòria socialista a Espanya i de quedar segons a Barcelona en les eleccions generals, Collboni s’ha mostrat convençut que “el PSC tornarà a guanyar les municipals”.

En un acte al barri de Verdum, Jaume Collboni ha dit que vol ser “l’alcalde de tots” i ha carregat contra la gestió d’Ada Colau, que ha afirmat que s’ha caracteritzat per “incompliments, incompetència i subordinació de la ciutat als independentistes”. El candidat del PSC ha assegurat que aquest mandat ha estat “una etapa decebedora per a molta gent”.

“President socialista i alcalde socialista: la fórmula de la Coca-Cola”

Collboni ha reivindicat l’herència dels alcaldes socialistes, de qui ha dit que “van dignificar Nou Barris”. El candidat ha afegit que si hi ha un president socialista a Espanya i un alcalde del PSC a Barcelona “és la fórmula de la Coca-Cola, triomfem”. En l’acte, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha demanat reprendre “el fil roig” dels alcaldes socialistes i “traduir la victòria del 28-A a les municipals del 26-M”.