jaume collboni basics

(ACN) El primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, s’ha mostrat convençut que la capital catalana tindrà “un paper central” en la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern del 2030. Collboni ha volgut llançar un missatge després de la validació de “l’acord tècnic” per als JJOO d’Hivern, tot i l’absència de l’executiu de l’Aragó. “Estem en l’últim tram de la carrera per construir aquesta candidatura i faig una crida a l’acord, al diàleg i a fer confiança en el Comitè Olímpic Espanyol“. Un missatge dirigit implícitament al president aragonès, Javier Lambán.

Aquests Jocs seran bons per a Catalunya, per a Barcelona i per a tot Espanya
Jaume Collboni, primer tinent d’alcalde

“És obvi que si el món vol saber on passaran aquests Jocs, Barcelona ha de tenir aquest paper central. No només n’estic convençut, sinó que estic absolutament tranquil que el paper de la ciutat anirà en aquest sentit”, ha reflexionat en veu alta Collboni, que ha recordat també que la capital catalana va ser qui va llançar fa 10 anys la idea d’organitzar uns Jocs Olímpics al Pirineu.

El PSC i els seus alcaldes al Pirineu, pel ‘sí’

El primer tinent d’alcalde de Barcelona ha insistit que la proposta tècnica que està liderant el president del COE, Alejandro Blanco, és “òptima” i que té tot el suport del PSC per facilitar “l’acord suficient per tirar endavant la candidatura”. Tot i encara desconèixer els detalls de la consulta del Govern sobre la candidatura olímpica, Collboni ha avançat que el PSC i els seus alcaldes al Pirineu demanaran el vot pel “sí”. “Els Jocs són una magnífica oportunitat, sobretot per al Pirineu de Catalunya i l’Aragó”, ha conclòs Collboni.