L’Ajuntament de Barcelona valora que l’acord assolit amb la GSMA perquè el Mobile World Congress (MWC) continuï a la capital catalana fins al 2024 “envia un senyal molt clar i contundent de confiança dels operadors internacionals en la nostra ciutat i de garantia que podem continuar sent la seu de grans esdeveniments”, un cop passi la crisi del coronavirus. Així ho ha subratllat el consistori en un comunicat, poc després de conèixer-se la notícia.

El tinent d’alcalde d’Empresa, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, ho ha qualificat de “magnífica notícia” perquè “expressa la confiança dels actors internacionals, dels inversors i dels expositors en aquesta ciutat”. En la mateixa línia, Collboni ha assegurat que l’acord “expressa que la fortalesa de Barcelona continuarà funcionant després d’aquesta crisi, que ara patirem d’una manera molt intensa”.

Collboni, que ha recordat que el MWC té un impacte de 500 milions d’euros per a l’economia de Barcelona, ha explicat que han arribat a una entesa després de treballar “de manera discreta i intensa” durant les últimes setmanes per “garantir la continuïtat del Mobile”. I ha celebrat que s’hagi optat per perllongar l’acord un any més enllà del 2023, quan estava previst que s’acabés el contracte, per compensar la cancel·lació de l’edició d’enguany.