Ada Colau va pressionar aquest divendres el PSC perquè es desmarqui de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució. L’alcaldessa de Barcelona va assegurar que si el PSC dona suport al govern de Mariano Rajoy, es podria inicar un procés de reflexió a Barcelona en Comú que podria acabar trencant l’acord de govern municipal amb els socialistes. Jaume Collboni ha apostat per convocar eleccions davant “la situació de bloqueig actual”, però ha afirmat que l’acord de govern a l’Ajuntament no perilla.

En la mateixa línia, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha defensat en un tuit la convocatòria d’eleccions o oferir al Senat el Pacte d’Estat per a Catalunya, per “sortir de la legalitat” i evitar “el xoc de trens”.


S’inaugura la 4a edició del Barcelona International Community Day

Jaume Collboni ha inaugurat aquest dissabte al Museu Marítim la quarta edició del Barcelona International Community Day. Collboni s’ha reunit amb els cònsols i representants internacionals de 30 països diferents en una cita de referència per a la comunitat internacional que viu i treballa a Barcelona, organitzada per l’Ajuntament. En aquesta edició s’hi poden trobar més de 40 activitats i un espai d’exposició d’informació, serveis i productes per atendre les necessitats de les persones que arriben a Barcelona d’arreu del món. El nombre d’expositors ha crescut un 15 % respecte de l’edició anterior.