colau pisarello

(ACN) L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, encapçala una delegació dels Comuns que fins al 15 de març serà a l’Amèrica del Sud per “enfortir llaços històrics”. La delegació la completen el diputat al Congrés Gerardo Pisarello i la coordinadora de Catalunya en Comú, Candela López. Està previst que visitin Xile i l’Argentina en una setmana “històrica” per a les esquerres llatinoamericanes. Un dels moments destacats serà la participació en els actes de la presa de possessió del nou president de Xile, Gabriel Boric. També a Xile es reuniran amb l’alcaldessa de Santiago, Irací Hassler, i amb tres alcaldes tant xilens com d’altres països llatinoamericans. A més, es trobaran amb la presidenta de la Convención Constitucional, María Elisa Quinteros.

colau i Pisarello en un avió

A l’Argentina, Colau, Pisarello i López es trobaran amb el president, Alberto Fernández, la vicepresidenta, Cristina Kirchner; l’alcalde de Buenos Aires, Horacio Rodríguez Larreta, una delegació de las Abuelas de Plaza Mayo i diputades com Ofelia Fernández.

L’agenda es completa amb la participació en actes de caràcter internacional al Museu de la Memòria de Xile i una trobada impulsada des de la Fundación Ebert i la Fundación de Revolución Democrática amb delegacions internacionals i moviments progressistes de l’Amèrica del Sud.