Reunió generalitat i ajuntaments

El president de la Generalitat, Quim Torra, i els alcaldes dels municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona afectats per les restriccions contra la covid-19, s’han reunit aquest dissabte al matí per tal d’esclarir els dubtes relacionats amb les noves mesures anunciades per fer front als 33 rebrots de coronavirus detectats tant a Barcelona com a la seva àrea metropolitana.

La reunió s’està celebrant, a porta tancada i per videoconferència. A la trobada també hi participen el vicepresident del govern, Pere Aragonès;  la consellera de la Presidència, Meritxell Budó; el conseller d’Interior, Miquel Buch, i la consellera de Salut, Alba Vergés.

L’objectiu d’aquesta reunió és aclarir els dubtes en relació amb les noves mesures. Després de l’anunci de divendres, Ada Colau i la resta d’alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats consideraven que els mancava informació i més detall per poder-ho traslladar amb claredat a la ciutadania. Els dirigents demanaven també establir un diàleg per poder fer propostes concretes adaptades a cada municipi afectat.