Una representació dels millors tenistes del món que competeixen aquesta setmana al Trofeu Comte de Godó han passejat per la Rambla acompanyats de l’alcaldessa, Ada Colau. Marc López, que va guanyar la medalla d’or als Jocs de Rio de Janeiro amb Rafa Nadal; Grigor Dimitrov, número cinc al rànquing de l’ATP o el francès Benoit Paire són alguns dels esportistes d’elit que han volgut retre homenatge a les víctimes de l’atropellament massiu a la Rambla.

Colau ha assenyalat que el trofeu consolida Barcelona com a “ciutat internacional i de l’esport” i ha posat de relleu valors vinculats a l’esport com “la vida, la celebració dels drets humans” que, ha dit, també representen la ciutat. La passejada ha finalitzat, simbòlicament, al mosaic de Joan Miró, al pla de l’Os, on es va aturar la furgoneta dels terroristes després de recorre la Rambla. Des d’aquí, l’alcaldessa ha afirmat que “Barcelona, ciutat de pau, celebra la vida i abraça la vida amb aquest torneig i aquest passeig”.

El president del Reial Club de Tenis de Barcelona, Albert Agustí, ha agraït el suport de l’Ajuntament -i en particular de la comissionada d’Esports, Marta Carranza– en l’organització del Trofeu Comte de Godó, un esdeveniment amb tenistes d’alt nivell que, enguany, té el millor cartell de la seva història.