Jordi Marti

L’actual gerent de l’Ajuntament Jordi Martí i la diputada d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats Lucía Martín s’incorporen a la candidatura, segons ha pogut saber betevé. Aquests són els noms que Barcelona en Comú ha passat a les bases. La llista d’Ada Colau per a les eleccions municipals 2019 té en els 10 primers llocs sis dones i quatre homes.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Llista completa d’Ada Colau per a les eleccions municipals 2019″ style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/llista-ada-colau-eleccions-municipals-2019/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Com ja va anunciar Colau, el número dos serà l’actual comissionat de Cultura, Joan Subirats, i el seguirà la tinenta d’alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz, l’única membre d’ICV que ocuparia, d’entrada, un lloc de sortida a la candidatura.

El número quatre serà per al tinent d’alcalde de Drets de Ciutadania, Jaume Asens, que ja es va mostrar partidari de repetir en el proper mandat. A continuació s’estrenarà a la llista barcelonina la diputada d’En Comú Podem Lucía Martín, provinent de la PAH. Un altre nom que repeteix és el de la regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, de Podem, seguida de l’actual regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, que aquest diumenge ha anunciat la intenció de seguir en el proper mandat.

El gerent del consistori Jordi Martí, que va ser regidor socialista durant el mandat de Xavier Trias, ocuparà el vuitè lloc de la llista. Darrera seu hi aniran el regidor de Presidència, Eloi Badia, i la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Candidats a les eleccions municipals 2019 a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat//politica/candidats-eleccions-municipals-2019-barcelona/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]