Amb un “Gooool!!”, el líder municipal d’ERC, Alfred Bosch, ha replicat després de la compareixença d’aquesta tarda de Carles Puigdemont el tuit que el portaveu Jordi Coronas ha fet hores abans en què deia: “Esperant el gol d’Iniesta a Stamford Bridge”.

El tinent d’alcalde Jaume Asens ha reaccionat al discurs de la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, al Senat, en què ha sol·licitat l’aplicació de l’article 155. Asens l’ha qualificat de “discurs sediciós de qui vol governar Catalunya per primer cop des de Franco”. D’altra banda, la regidora Gala Pin (BComú) ha piulat que “l’estratègia del PP d’aixafar l’adversari no respon al que hauria de ser governar ni fer política”.

Quan corrien els rumors sobre unes eleccions al Parlament, la líder municipal de Cs, Carina Mejías, ha piulat que “volem eleccions amb garanties legals, amb urnes de veritat, per tornar la veu a tots els catalans”.

El regidor del grup Demòcrata Jordi Martí ha escrit un “Graaaan” al costat del perfil de Carles Puigdemont, per celebrar la decisió de no convocar eleccions.