ada colau al ple municipal abril 2021 ajuntament

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha presidit aquest matí la reunió del Centre de Coordinació (CECOR) per avaluar els incidents de les dues últimes nits a l’avinguda de la Reina Maria Cristina i al Bogatell. En un missatge al seu compte de Telegram, Colau ha agraït la tasca de la Guàrdia Urbana, dels serveis de neteja i d’emergències i ha fet una crida a la “col·laboració institucional” per abordar el consum d’alcohol descontrolat, vandalisme i les destrosses; un fenomen que, diu, “s’ha intensificat arreu del país”.

Colau a la reunió del CECOR

En la publicació compartida, Ada Colau ha celebrat que “l’esforç de tothom” ha permès que les activitats vinculades a les Festes de la Mercè 2021 s’han pogut fer sense incidents. Si bé els aldarulls d’aquesta matinada al Bogatell han estat menys greus que els de Reina Maria Cristina, l’alcaldessa ha dit que són “igualment condemnables” i ha volgut destacar que el vandalisme i les destrosses ocasionades “res tenen a veure amb el dret a l’oci“.

La cap de l’executiu municipal s’ha mostrat especialment preocupada pels aldarulls de les dues nits passades. “No només ens preocupa de cara a cuidar la ciutat, sinó també per la salut de la gent jove“, ha puntualitzat en el text compartit. Seguidament, ha dit que el consum d’alcohol sense control per part de menors d’edat és “un problema de salut pública que cal abordar“.