museu hermitage

Malgrat que el Port de Barcelona va tirar pel dret i va aprovar l’atorgament de la concessió de la nova bocana als impulsors de l’Hermitage, el govern municipal insisteix que s’han intensificat les converses amb la institució portuària per decidir què fer en aquest espai del litoral de la ciutat. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, insisteix que hi ha projectes alteratius al presentat en un inici per l’Hermitage: “Hi ha més actors, com el Gran Teatre del Liceu o l’Europen Urban Tech“, ha celebrat Colau, qui es mostra “segura” i “optimista” que s’arribarà a un acord.

L’alcaldessa defensa per a la nova bocana un projecte que aposti per la innovació, la tecnologia i la cultura. “Sí a un projecte alineat als objectius de ciutat“, ha dit, preguntada pel PP sobre aquesta qüestió en el ple municipal del mes de maig. En qualsevol cas, Ada Colau ha volgut deixar clar que no es contrària que l’Hermitage aterri a un altre punt de la ciutat. “No discutim que vingui a Barcelona, però en un solar públic i estratègic com el Port hem de poder opinar quin és el millor projecte”, ha insistit.

El popular Josep Bou ha lamentat el “nou capítol del serial” sobre l’Hermitage. “Vostè creu que després de nou anys encara hem d’estar així?“, li ha preguntat directament a Colau. Recorda que més de 80 entitats barcelonines s’han mostrat a favor del projecte de l’Hermitage i demana “valentia” al govern municipal per no deixar escapar aquest projecte privat.