Colau ha assegurat aquest dimecres, en la segona roda de premsa que fa després de les eleccions del 24-M, que “una de les primeres coses que faré com a alcaldessa de Barcelona serà demanar una reunió formal i oficial amb el president de la Generalitat per poder afrontar el tema del pagament del deute, que és una qüestió prioritària a abordar”.

D’aquesta manera Colau ha respost les declaracions que va fer Artur Mas dimarts a Catalunya Ràdio, en què va demanar-li que es posés al capdavant de les reclamacions perquè l’Estat pagui el que deu a Catalunya.

Colau li adverteix que “els diners que gestiona la Generalitat de Catalunya no són seus sinó que són dels ciutadans, els paguem amb els nostres impostos i no ha de ser ell qui decideixi arbitràriament a què els destina”.

La representant de Barcelona en Comú també demana a Mas que sigui “responsable i respectuós amb la ciutat de Barcelona” i li ha dit que les seves declaracions les va fer com a “líder d’un partit polític que ha perdut les eleccions i no com a president de Catalunya”. Colau li demana “respecte pels més de 165.000 veïns i veïnes que han votat Barcelona en Comú en les darreres eleccions”.