Ada Colau espera que la cavalcada de Reis 2022 a Barcelona pugui tirar endavant tal com estava previst. En una entrevista a la Cadena SER ha dit que desitja que es pugui fer, sobretot perquè els infants s’ho mereixen després de mesos de pandèmia.

L’alcaldessa de Barcelona ha aclarit que l’Ajuntament ho té “tot preparat” i que ara estan en espera dels aclariments normatius de la Generalitat. Afegeix que “li consta” que tots els municipis es troben en la mateixa situació. Colau creu que és possible celebrar l’esdeveniment, tenint en compte que és a l’aire lliure i que a més serà obligatori l’ús de la mascareta.

L’alcaldessa ha afegit que la cavalcada de Reis de Barcelona o “és la millor del món” o una “de les millors del món”. Creeu que mentre “hi ha qui presumeix de llum de Nadal, nosaltres podem presumir de cavalcada”.

L’espectacle de Cap d’Any, anul·lat

Un dels actes multitudinaris previstos per aquest Nadal a Barcelona era la festa de Cap d’Any a l’avinguda de la Reina Maria Cristina i finalment ha quedat suspès per la pandèmia. L’Ajuntament de Barcelona va anunciar aquest dimarts que el suspenia per les restriccions anunciades per la Generalitat a causa de la sisena onada de la covid. El consistori va assegurar que veia “impossible” celebrar l’acte previst tenint en compte mesures com el toc de queda, que impedeix sortir al carrer entre la 1 i les 6 h.