L’alcaldessa, Ada Colau, ha avisat que fer un ús electoralista dels aldarulls a Gràcia arran del desallotjament del Banc Expropiat seria “irresponsable”. “No crec que sigui una bona idea”, ha dit Colau, que ha reiterat la intenció municipal de trobar una solució conjuntament amb el teixit associatiu del barri per mantenir les activitats que es feien al local ocupat.

L’alcaldessa ha destacat que “s’ha rebaixat la tensió” al barri i que cal aprofitar aquesta situació. “No serem nosaltres els que descartem una solució, sinó que intentarem ajudar amb el conjunt del barri a trobar la millor solució possible”, ha dit Colau, que ha afegit que es vol mantenir les activitats culturals i veïnals “tan positives per al barri”. L’alcaldessa ha admès que s’havia plantejat la compra del local a través de diverses entitats, però que es va descartar pel preu.

A les portes de la campanya electoral del 26-J, Ada Colau ha dit que confia que cap partit no serà “tan irresponsable” de fer servir electoralment els aldarulls que hi va haver a Gràcia. “Crec que això la ciutadania no ho entendria i que ho rebutjaria”, ha dit l’alcaldessa.