Tweet irònic d'Ada Colau

L’alcaldessa, Ada Colau, ha estat centre de crítiques aquest dijous arran d’una piulada que ha fet a Twitter. Després que alguns sectors la fessin responsable de l’apagada del peveter del Fossar de les Moreres, Colau ha escrit —irònicament— les següents paraules:

Tot i que Colau ha fet una segona piulada justificant que “només amb humor es poden aguantar tantes barbaritats com les que rebo cada dia”, la primera ha generat més de 5.000 reaccions. La majoria, de ciutadans descontents amb el to irònic de l’alcaldessa.

Crítiques de l’oposició

L’oposició en bloc, menys la CUP, també han carregat durament contra Colau. A través de Twitter, l’alcaldable del PDeCAT, Neus Munté, ha advertit que “Barcelona no està per a bromes” i ha instat l’alcaldessa a “dir i fer alguna cosa quan les circumstàncies ho requereixen”.

Igual de contundent ha estat la líder de Cs a l’Ajuntament, Carina Mejías, que ha recordat la situació al Raval i ha etzibat a Colau: “Ets alcaldessa 24 h i això no és una broma”. Des d’ERC, el regidor Jordi Coronas ha recomanat a l’alcaldessa “uns consells per superar la síndrome de l’estrès postvacances”.

Per la seva banda, la regidora del PSC Carmen Andrés ha reblat a Colau que les “crítiques de veïns mereixen respecte i no ‘rabieta’ infantil d’alcaldessa absent”, mentre que el líder del PP a l’Ajuntament, Alberto Fernández Díaz, ha anat més enllà: “El seu tuit és una burla i insult als barcelonins”, ha dit.