L’alcaldable de Barcelona en Comú ha contraposat el seu model de ciutat amb les polítiques actuals del govern de CiU i ha assenyalat que el proper 24 de maig es triarà “entre la ciutat injusta de Trias o una Barcelona en comú feta per la gent”.

Colau, que ha estat victorejada amb crits de “Sí, se puede”, ha exigit “respecte”, ja que considera que “fa massa temps que Trias no respecta la ciutat, els barris i els veïns”. La candidata de Barcelona en Comú afirma que l’alcalde “no fa respectar la ciutat davant dels grans lobbys” i “impedeix que es consulti a la ciutadania”. “El que necessitem és un Ajuntament que recuperi l’autoritat democràtica, que faci respectar la nostra ciutat i es comprometi de debò amb els drets humans”, ha dit.

La candidata ha afirmat que “volem recuperar la ciutat per a la gent” i ha recordat que tenen un pla de xoc amb 30 mesures que posaran en marxa si accedeixen a l’alcaldia. Per a Colau, “tenim una responsabilitat històrica que no ens espanta perquè ens mou una gran il·lusió”. La líder de Barcelona en Comú ha convidat els simpatitzats de la candidatura a “expandir aquesta il·lusió a tots els espais de la ciutat”.

A l’acte també hi han participat diversos membres de la candidatura d’Ada Colau com Gala Pin, Jaume Asens, Laia Ortiz i Gerardo Pisarello i han estat presentats tots els consellers de districte escollits a les eleccions primàries de la coalició.