Sagrada Família reobre després coronavirus

El tinent d’alcalde de prevenció i seguretat, Albert Batlle, ha anunciat a les xarxes socials que tant ell com Ada Colau, no assistiran a la missa en record de les víctimes de la covid-19. Assegura que és una decisió consensuada amb l’alcaldessa, per seguir les mesures proposades pel Govern de la Generalitat de cara a frenar els brots de coronavirus a la ciutat. Tot i així, assegura que ho fan “des del  desacord més absolut”.

El partit Units per Avançar, al qual pertany Batlle, sí que hi ha enviat un representat a la missa. És el secretari general, Ramon Espadaler, que hi ha anat en representació del grup parlamentari PSC-Units. La regidora de l’Ajuntament que sí que ha anat a la missa ha estat Marilen Barceló, portaveu adjunta de Ciutadans.

L’eucaristia, que s’ha celebrat a les 19 h al temple de la Sagrada Família, ha anat a càrrec del cardenal Joan Josep Omella. Hi han assistit familiars de les víctimes i representants dels col·lectius que han estat en primera línia. A hores d’ara, el temple no han rebut cap autorització per poder celebrar la missa.