"Pel grup socialista no quedarà. Reitero la nostra predisposició i voluntat d'arribar a tots els acords que siguin possibles a favor que la ciutat tingui un govern ampli, sòlid, d'esquerres, que faci possible el canvi que la gent va votar el dia 24."

Per Jaume Collboni, els resultats de les eleccions del 24 de maig mostren la voluntat d'”un canvi per fer polítiques d’esquerres, però també entesa, diàleg i capacitat d’acord” per part dels electors. Collboni s’ha tornat a oferir a Barcelona en Comú per formar part del govern, i ha demanat que les negociacions se centrin en la ciutat i no en el procés sobiranista.

El líder dels socialistes barcelonins ha explicat que no creu que Barcelona en Comú tingui reticències per l’entrada del PSC al govern. En aquest sentit, Collboni troba que els 11 regidors que té BComú no “són suficients per fer gairebé res” en referència a les obres de les grans infraestructures com l’estació de la Sagrera o l’arribada de l’L9 a la Zona Franca.

Pel que fa al sentit del vot en el ple d’investidura, Collboni ha assegurat que la decisió “encara no està presa” i que cal veure què passa en aquests propers dies. De moment, segons el líder del PSC, el diàleg es manté obert i ha afegit “pel grup socialista no quedarà, hi posarem tot el temps, la paciència i la il·lusió”

“Valorem positivament el nomenament de Jordi Martí”

El cap de llista del PSC també ha parlat sobre el fitxatge de Jordi Martí com a nou gerent municipal, un càrrec que li ha ofert la mateixa Ada Colau. Collboni ha dit que aquest nomenament “ratifica la millor tradició de les esquerres a la ciutat” i, per això, ha dit, el PSC ho valora positivament.