Ciutadans va publicar dilluns passat un vídeo en què denunciava les ocupacions il·legals a Vallcarca. Les imatges van generar polèmica a les xarxes socials perquè mentre es parla del districte de Gràcia, es mostren carrers de Ciutat Vella. L’Assemblea de Vallcarca hi veu mala intenció, mentre que Ciutadans assegura que és un error tècnic.

En la gravació es pot veure Carina Mejías explicant des d’un punt del barri de Vallcarca que existeixen “problemes de convivència i de relació entre ocupes i veïns“. En un moment del vídeo es barregen imatges de Vallcarca amb imatges del Raval. El vídeo va rebre moltes crítiques a les xarxes socials i Ciutadans el va retirar. En resposta a betevé la formació ha al·legat un error tècnic a l’hora de publicar el vídeo. Diuen que s’han barrejat imatges del Raval que corresponen a un altre projecte.

Entre els crítics hi ha l’Assemblea de Vallcarca. Diuen que hi ha una intenció de generar confrontació perquè mentre la regidora de Ciutadans diu que l’edifici del darrere seu impedeix que es faci una via verda, els veïns responen que la idea de tirar a terra l’immoble té el consens de la majoria de veïns.