El Grup Municipal de Ciutadans a Barcelona veu possible un acord amb el govern d’Ada Colau per aprovar la modificació del pressupost del 2020 per la crisi del coronavirus. “No serem un impediment perquè hi hagi un acord de ciutat”, ha afirmat el portaveu de Cs, Paco Sierra, que destaca la “bona disposició” del govern. La formació taronja destaca haver aconseguit rebaixar la taxa de terrasses i la de residus comercials.

Tot apunta que el govern municipal portarà la modificació pressupostària a votació en la Comissió d’Economia d’aquest dimecres. Sierra ha dit que Ciutadans no té encara el vot definit, però creu que hi haurà un acord amb tots els grups. “Hem posat altura de mires i l’interès dels barcelonins per davant de les sigles de partit”, ha explicat.

La formació taronja es va oposar al pressupost del 2020 perquè recollia “una pujada d’impostos desmesurada”, però ara veuen amb bons ulls la rebaixa de taxes que inclou la modificació. Segons Sierra, també estan negociant poder ampliar el fons covid que el govern va preveure inicialment en 90 milions d’euros fins als 120 milions, amb més mesures de suport als autònoms i una campanya de Nadal per fomentar el comerç local.