Ciutadans ha escollit Nou Barris, feu històric de l'esquerra per esgarrapar el vot de les classes populars i els abstencionistes. El candidat Albert Rivera, acompanyat d'Inés Arrimadas i del candidat per Barcelona, Juan Carlos Girauta, ha focalitzat les crítiques cap a Units Podem i ha assegurat que votar-los només pot comportar un canvi cap a pitjor. Rivera ha assegurat que només amb Ciutadans al govern es podran fer les reformes necessàries per Espanya, i ha demanat a Rajoy i Sánchez que deixin d'agafar-se a les cadires i de vetar-se mútuament. Rivera ha refermat la seva negativa al referèndum català i ha demanat al president Puigdemont que convoqui la qüestió de confiança com més aviat millor. Tambe s'ha referit a Catalunya el candidat per Barcelona, Juan Carlos Girauta, que ha alabat Rivera per ser un candidat català i sense motxilles i que pot acabar amb el 'cortijo' de Convergència. Girauta ha aprofitat per reivindicar la catalanitat sense complexos de Ciutadans, en contra d'etiquetes o campanyes independentistes.

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha arribat acompanyat de la presidenta del grup taronja al Parlament, Inés Arrimadas, per donar suport al candidat de la formació a Catalunya, Juan Carlos Girauta. Tots tres han presentat Ciutadans com l’opció més moderada i de centralitat, i amb la capacitat de negociació necessària per arribar a acords que permetin formar govern.

Interrupcions, sense incidents

Quan Albert Rivera començava la seva intervenció, dos joves han interromput el míting amb crits d’independència i socialisme. Una altra persona ha desplegat una pancarta que deia ‘Trenquem Espanya, boicot a les eleccions’.