El candidat de Cs a les eleccions del 14-F, Carlos Carrizosa, ha defensat que Ciutadans és una força de centre i això li dona la possibilitat de pactar amb els partits de dretes i també amb els d’esquerres, com el PSC. Preguntat per aquest escenari a la Cadena COPE, Carrizosa ha respost: “Pactaria i m’asseuria amb el diable per fer fora els independentistes, que ens han arruïnat i dividit”.

Carrizosa ha continuat dient que “m’asseuria amb qui sigui” i ha sentenciat que pactarà “un govern en el qual hi pugui ser Ciutadans”. Les paraules del líder taronja a la COPE han sigut a primera hora del matí, abans que Cs hagi fet un acte de campanya davant del Palau de la Música Catalana. Envoltats de cartells en els quals es podia llegir “3 %” (en referència al cas de corrupció per comissions il·legals de Convergència Democràtica de Catalunya), els taronges han fet tres propostes anticorrupció.

Proposen que el president de la Generalitat, els consellers i els alts càrrecs del govern català s’abaixin el sou, que se suprimeixin els sous vitalicis i les oficines per als presidents catalans, i també demanen la dimissió dels càrrecs investigats en casos de corrupció. Segons ha explicat Carlos Carrizosa, Cs ja ha lliurat aquestes tres propostes a la resta de partits polítics perquè s’hi sumin.