Ciutadans reclama que els antiavalots de la Guàrdia Urbana desallotgin els manifestants que vespre rere vespre tallen la Meridiana. Ho ha dit la presidenta del Grup Municipal de Cs, Luz Guilarte, coincidint amb el 141è vespre que Meridiana Resisteix crida a tallar durant dues hores l’avinguda.

Després dels darrers incidents durant els talls, Guilarte ha preguntat “què més ha de passar” perquè el govern d’Ada Colau i la Generalitat actuïn. També ha carregat contra el tinent d’alcalde de seguretat, Albert Batlle, perquè “no pot seguir fent-se l’indignat i enviant notes al conseller Buch, ja que “ell té totes les competències en matèria de seguretat”, ha reblat.

Publicitat “Per una Meridiana de tots”

Guilarte ha comparegut a la seu del partit, al carrer de Balmes, acompanyada del diputat taronja David Mejía. Ha explicat que Ciutadans ha iniciat una campanya publicitària en tanques de la Meridiana amb el missatge següent: “Per una Meridiana de tots”. La campanya s’allargarà durant aproximadament 10 dies.

Ciutadans Meridiana

En paral·lel a les reclamacions de Cs, el Grup Parlamentari de PSC-Units també presentarà en sessió plenària del Parlament un seguit de preguntes al conseller d’Interior, Miquel Buch, en relació a la Meridiana, i una proposta de resolució perquè el seu departament busqui una ubicació alternativa per fer les concentracions postsentència.