El Grup Municipal de Ciutadans denuncia el mal estat en què es troba l’estació d’autobusos de Sants. La formació lamenta que el mòdul provisional que havia d’acollir serveis bàsics, com les taquilles o els lavabos, encara no sigui operatiu; tot i que l’Ajuntament ho anunciés el febrer passat.

La regidora de C’s a Barcelona, Marilén Barceló, exigeix que “el mòdul provisional estigui col·locat durant l’estiu”. Barceló també ha vinculat la situació de l’estació d’autobusos de Sants amb la temporada estival: “No ens podem permetre que els viatgers que vénen a Barcelona, sabent que és una ciutat turística, tinguin aquesta imatge d’estació d’autobusos”. La regidora de Ciutadans insta l’Ajuntament a deixar enrere els “estira-i-arronsa” entre les administracions implicades en la reforma de l’espai per superar les males condicions amb què es troben els usuaris de l’estació.

Ara per ara, l’espai manté “la mateixa aparença de provisionalitat des dels anys 90”, amb lavabos mòbils “més propis de zones en obres” o sense bancs per asseure-hi; ha lamentat Barceló. La proposta de millora de l’espai és un dels punts que Ciutadans porta al ple de districte d’aquest dijous.