La presidenta del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, reclama el desenvolupament d’un pla de manteniment d’infraestructures. En concret, Guilarte ha denunciat la falta d’inversió i manteniment de les infraestructures de mobilitat al districte de Nou Barris i retreu al govern municipal “les avaries constants de les escales mecàniques i dels ascensors”.

Sobre això, ha destacat l’avaria de l’ascensor inclinat de Ciutat Meridiana, que uneix el carrer de les Agudes i l’avinguda dels Rasos de Peguera: “Fa més d’una setmana que està sense servei per una avaria”, explica. Per això, reprèn el govern actual per “l’abandó crònic que sofreix Nou Barris” i insisteix que cal actuar per revertir aquestes situacions.

Un ascensor amb historial d’incidències

De fet, els veïns de Ciutat Meridiana ja fa anys que denuncien que aquest ascensor, inaugurat el juliol del 2007, té avaries constantment. De fet, un dia després de l’estrena de l’aparell inclinat, ja es va avariar i, fins i tot, l’any 2013 el servei es va aturar durant quatre mesos per solucionar-ne totes les incidències i enfortir el sistema.