veïns camp nou

(Europa Press) El Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona registrarà una iniciativa per demanar al consistori un distintiu especial per als vehicles dels veïns de l’entorn del Camp Nou durant els dies de partit, “davant els problemes de mobilitat que es produeixen a la zona”.

El portaveu de Cs a l’Ajuntament, Paco Sierra, ha incidit en les “reiterades queixes” de veïns i comerciants amb dificultats d’accés als seus habitatges i establiments durant les jornades de partit a l’estadi del Barça. En un comunicat, Sierra ha criticat la “inseguretat creixent” durant aquests dies a la zona, ha demanat mesures de protecció per a veïns, comerciants i el mateix mobiliari urbà de la zona i ha insistit que es compleixi l’ordenança de civisme i se sancioni si s’incompleix.

Situacions de perill els dies de partits de risc

Veïns del Camp Nou lamenten les situacions de perill que han d’afrontar quan hi ha partits considerats de risc. La presidenta de l’associació de veïns de la zona, Anna Ramon, explica que tenen por: “Dues hores abans del partit, els veïns ja evitem anar pel carrer”.

Alguns bars de la zona han optat per no obrir els dies de partit per evitar incidents, com el llançament de pedres i coets ara fa un mes.