La presidenta de Cs, Inés Arrimadas, ha participat en una trobada semipresencial sobre corrupció, amb altres noms destacats del partit, com Toni Cantó, Jordi Cañas o l’excap de l’Advocacia de l’Estat Edmundo Bal. En aquest acte de la campanya de Cs per a les eleccions del 14-F, Arrimadas s’ha vantat de ser “l’únic partit amb les mans netes” de corrupció i ha promès una auditoria a la Generalitat per posar fi al finançament del procés: “Ha servit d’excusa perquè molts es folrin, el procés ha estat una gran enganyifa, un malbaratament, un gran atracament”.

A més, la líder de la formació taronja ha carregat contra la resta de partits per estar esquitxats per casos de corrupció. En especial, Inés Arrimadas ha criticat que JxC hagi posat com a cap de llista Laura Borràs, qui té una causa judicial oberta per presumpta malversació quan era directora de la Institució de les Lletres Catalanes: “No podem tolerar que digui que està investigada per ser independentista, hi ha molts independentistes honrats”.

La conversa de Cs sobre corrupció ha estat el mateix dia que el cap de llista, Carlos Carrizosa, ha presentat les mesures anticorrupció de la formació. En un acte davant del Palau de la Música Catalana i amb cartells en els quals es podia llegir “3 %” (en referència al cas de corrupció per comissions il·legals de Convergència Democràtica de Catalunya), Carrizosa ha proposat abaixar el sou al president de la Generalitat i consellers, eliminar les oficines i els sous vitalicis dels expresidents i fulminar els investigats per corrupció.