Ciutadans no ha participat en els actes oficials de la Diada i, per tant, tampoc no ha assistit a la tradicional ofrena al monument de Rafael Casanova. De fet, ha estat l’únic partit polític que no hi ha participat, ja que aquest any el líder del PP, Josep Bou, ha fet una ofrena floral.

La formació taronja, en canvi, ha organitzat un acte alternatiu a la Diagonal, on ha desplegat una pancarta a la paret d’un edifici en què es podia llegir “Catalunya som tots. Avui i sempre”. Un missatge amb què ha volgut traslladar una crítica al moviment independentista, perquè consideren que s’ha apropiat de la festivitat de la Diada.

De fet, la portaveu de Ciutadans al Parlament, Lorena Roldán, ha dit que l’11 de setembre no inclou el conjunt de la ciutadania i que “representa única i exclusivament els polítics que han trencat la societat.”

[vc_section][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”què vols saber de la Diada 2019?” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]