JORDI MARTÍ, regidor de CiU "Era evident que hi havia traves per part del govern municipal en aquesta llicència (...) Fins i tot podrien ser constitutives d'una acció de prevaricació." CARINA MEJÍAS, presidenta del Grup Municipal de C's "Des del moment en què un membre del govern municipal es vanta d'haver posat totes les traves administratives (...) per evitar que un negoci s'estableixi a la ciutat de Barcelona, nosaltres creiem que és una mala notícia." ALFRED BOSCH, president del Grup Municipal d'ERC "Creiem que el govern ha de fer tots els esforços possibles per tal d'evitar la saturació en les zones turístiques." ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Glòries cada cop més exemplifica quin és el tarannà de la senyora Colau. Es carrega un hotel que representava inversió i 300 llocs de treball a la nostra ciutat." JANET SANZ, tinenta d'alcalde d'Urbanisme "El que va dir el regidor Montaner és ni dificultats ni avantatges. És el que hem desenvolupat. Anàlisi acurada compliment d'allò tècnic i estipulat per llei perquè la llicència és un acte reglat. I a partir d'aquí estàvem treballant precisament per això."

Pel regidor de CiU, Jordi Martí: “Era evident que hi havia traves per part del govern municipal en aquesta llicència. Fins i tot podrien ser constitutives d’una acció de prevaricació“. També la presidenta del Grup Municipal de C’s, Carina Mejías, s’ha afanyat a lamentar les paraules de Montaner: “Des del moment en què un membre del govern municipal es vanta d’haver posat totes les traves administratives, per evitar que un negoci s’estableixi a la ciutat de Barcelona, nosaltres creiem que és una mala notícia“.

Vistes aquestes reaccions, la tinenta d’alcalde d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, ha variat el discurs de Montaner, que al programa ‘Bàsics BTV’ va dir, literalment, que “la tramitació no ha tingut facilitats, i això ha fet que s’ho repensessin“. Sobre aquesta afirmació, Sanz ha assegurat que “el que va dir el regidor Montaner és ni dificultats ni avantatges. És el que hem desenvolupat. Anàlisi acurada i compliment d’allò tècnic i estipulat per llei perquè la llicència és un acte reglat“.

També el president del Grup Municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, s’ha afegit a les crítiques assegurant que “Glòries cada cop més exemplifica quin és el tarannà de la senyora Colau. Es carrega un hotel que representava inversió i 300 llocs de treball a la nostra ciutat”. En canvi, el president del Grup Municipal d’ERC, Alfred Bosch, dona suport al govern i considera que “el govern ha de fer tots els esforços possibles per tal d’evitar la saturació en les zones turístiques“.