ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "S'invertiran a Barcelona sis milions d'euros a les instal·lacions esportives de barri amb la convicció que l'esport no tan sols és un element de cohesió social i de barri, sinó també un hàbit de salut i formació de valors per als més petits i els joves."

Fernández Díaz ha triat la seu del CE Canyelles per anunciar l’acord, que permetrà dotar de gespa artificial aquest camp i tres més que encara són de terra: Ibèria, Vallbona i Sant Julià de Campmany. Al camp del Canyelles, on s’entrenen més de 300 infants de 10 clubs, s’invertiran 300.000 euros en la col·locació de la gespa artificial i del sistema de reg.

La inversió més important de tot aquest paquet és la destinada a la construcció del Poliesportiu Energia, a Sants-Montjuïc, una demanda històrica dels veïns de la Marina de Port. Aquest any s’hi destinaran només 97.850 euros per redactar-ne el projecte, però les obres costaran un milió d’euros l’any vinent i quasi bé dos milions més el 2015.

Segons ha explicat Fernández Díaz, també hi ha prevista la construcció d’un nou camp de rugbi, que anirà a la plataforma del zoo marí o bé a la Trinitat Nova. Alhora, es destinaran prop de 100.00 euros a la millora del camp de la Teixonera.

Amb els 4.250.000 euros restants, es preveu tirar endavant obres de millora, manteniment i rehabilitació del Velòdrom d’Horta, el Poliesportiu Virrei Amat, la piscina del Turo de la Peira i la zona esportiva del carrer de Tenerife. Al camp de futbol de Ciutat Meridiana es faran uns vestuaris nous. També es posaran al dia diverses instal·lacions del Tennis Montjuïc, el camp de futbol de la Mercè, la pista de petanca de Verdum i els poliesportius Carmel, Marbella i Mundet.