ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Amb aquest acord que ha promogut el PP ens posem mans a l'obra, també al cor del barri del Raval, perquè posem diners a les obres que han de permetre la construcció d'un aparcament públic, que han de garantir enfortir l'activitat econòmica del petit i mitjà comerç i que contribueixen a enfortir encara més un dels referents de ciutat com és el mercat de la Boqueria."

El govern municipal i el PP han desencallat una inversió de 9,7 milions d’euros per a les obres de la plaça de la Gardunya. Els treballs es troben actualment en la segona fase però haurien quedat aturats en els propers mesos perquè s’esgotava la partida pressupostària que hi corresponia.

Durant el 2013, s’injectaran 825.000 euros que permetran acabar el pàrquing subterrani de 440 places. El 2014 s’invertiran 8,43 milions d’euros per urbanitzar la plaça, remodelar la façana del Mercat de la Boqueria que dóna a la plaça de la Gardunya, pagar indemnitzacions als comerciants de la zona i millorar-ne els accessos.